Familieopstellingen, de drijvende kracht van familiebanden (Antwerpen)

Event details

  • zondag | 19 december 2021
  • De hele dag
  • 09:45 - 17:00
    Antwerpen

Deel dit event:

De volgorde waarin liefde stroomt in een familiesysteem heeft effect op je dagelijks leven en op de keuzes die je maakt.

Soms doen zich in ons leven problemen voor waarvan we vermoeden dat die te maken hebben met de grotere familieverbanden. Uit liefde en loyaliteit met ons familiesysteem kunnen we vastzitten in een bepaald patroon dat niet altijd gezond is.

Een workshop voor iedereen die wil onderzoeken welke dynamieken er spelen in je familie van herkomst. Deze dag geeft een unieke gelegenheid om te onderzoeken welke dynamiek er speelt in jouw familie van herkomst en biedt een krachtige wijze om tot heling te komen. Ook kan er gekeken worden naar het huidige familiesysteem, om te zien wat daar nodig is. De methode van Bert Hellinger is een helende werkwijze, waardoor mededogen en respect zich kunnen ontvouwen en zo evolutie mogelijk maken in je eigen persoonlijke ontwikkeling en draagkracht.

Het inzicht dat deze methode aanreikt is een fundamentele ommekeer in hoe je kijkt naar je familie – je voorouders.De drijvende krachten die de onderstroom vormen in hoe we relaties aangaan worden zichtbaar gemaakt in een opstelling – een familieopstelling.

Als participant ben je getuige van het aan de oppervlakte brengen van de diepe liefde die mensen binnen een familiesysteem met elkaar verbindt. Ook kan je verzocht worden als representant in de huid van een familielid van een ander te kruipen. In die functie ervaar je de diepe zielsverbondenheid van familiesystemen aan den lijve.

Er is een onderscheid tussen deelnemers die een opstelling wensen en zij die als participant willen aanwezig zijn.
Het is ten zeerste aan te bevelen om eerst als participant deel te nemen alvorens je eigen opstellingsvraag in te brengen. Dit wordt besproken en toegelicht bij de inschrijving. Er zijn een beperkt aantal opstellingen mogelijk per workshop.

Prijs (incl. btw): Als je een opstelling wenst: 130,- euro, als je partner je vergezelt: voor jullie samen: 180,- euro
Als participant: 70,- euro, met je partner: 130,- euro voor beiden. Indien de kosten een belemmering zijn is ondersteuning mogelijk.

Data Antwerpen

2023: 27.08.23 – 01.10.23 – 12.11.23 – 10.12.23
2024: 14.01.24

Dates Czech Republic (English)

Data Amsterdam

Data Utrecht / Werkhoven

Werkuren: 9.45u tot 17u

Info en inschrijvingen

Via Ria Verlinden: https://the7thc.be/contact/

Bekijk de flyer hier >