The Spirit That Connects – Briljante Conversatie met Daan Van Kampenhout

Event details

  • zaterdag | 30 januari 2021
  • 11:00
  • Online livestream

Deel dit event:

Als leden van Corporate Rituals willen we ons laven aan onze inspiratiebronnen. Een van hen is Daan van Kampenhout (1963). We zijn vereerd dat hij is ingegaan op onze uitnodiging om met hem in gesprek te gaan. Door de huidige omstandigheden heeft hij immers zijn vele geplande activiteiten noodgedwongen onderbroken. Hij neemt tijdens deze ‘pauze’ de tijd om naar binnen te keren, zich voorbereidend op een nieuwe fase in zijn leven. Dit gesprek is dus een unieke kans om live met hem uit te wisselen, te ervaren en te leren!

Daan van Kampenhout studeerde bij traditionele sjamanistische leraren uit verschillende culturen en geeft ruim dertig jaar wereldwijd trainingen in sjamanisme. Zijn werk is geworteld in de praktijk, met groot respect voor de tradities. Hij schreef een aantal boeken over sjamanisme en Systemic Ritual (de methode die hij ontwikkelde, waarin hij opstellingen en sjamanisme verbindt). Ook over het medicijnwiel – het wiel van de vier richtingen – schreef hij een helder en praktijk-gebaseerd basiswerk. Zijn boeken zijn in vele talen vertaald.

Doorheen de jaren heeft hij niet alleen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd rond rituelen. Hij is bovenal een meester in het steeds opnieuw creëren en tot leven brengen van bruikbare inzichten en praktijken voor het hier en nu. Meer over hem en zijn werk op www.daanvankampenhout.com. Bekijk ook het interessante gesprek hieronder om alvast kennis met hem te maken.

Nu inschrijven via Eventbrite >