Leergang Systemisch werk ‘Weaving Wisdom’

Event details

  • 3 december 2020
  • All Day

Weaving Wisdom
Leergang systemisch werk
Oude wijsheid en rituelen

 Trainer: Ria Verlinden
gastrainers uit de corperate setting  teachers online – Zuid Afrika

7 modules van 2 dagen op donderdag & vrijdag  december 2020 / Juni 2021

Lokatie: LivingLei.org

Justitiehuis – Antwerpen 

Deze leergang is een verdieping en verbreding van bestaande kaders waarin de deelnemers werken. De persoonlijke ontwikkeling, voeding en de mogelijkheid om dit onmiddelijk toe te passen binnen ieders werkveld zijn de doelstellingen.

Systemisch werk, een bredere kijk op plek, ordening en bewegingen in systemen

Bert Hellinger is de grondlegger van familieopstellingen, een methodiek die ook in organisaties en teamontwikkeling zijn toepassing kent. We kijken naar de dynamieken in onze familie, in een team of organisatie en naar onze plek en aandeel erin. We doen dit vanuit een wijdere context en een breder perspectief. Dan zien we patronen in wat er zich afspeelt. Dit helpt om ieders verantwoordelijkheid helderder te maken en geeft informatie welke interventies mogelijk zijn en tot gezondere dynamieken kunnen leiden.

Systemische Rituelen & Traditionele Wijsheid: The art of simplicity.

Rituelen verbinden op persoonlijk, intergenerationeel en collectief vlak en vinden steeds meer ingang in de Corporate world. De interconnectie en kennis uit het Sjamanisme en Zuid-Afrikaanse tradities worden verweven met onze westerse manier van ontwikkelen. Deze wijsheid ervaren en met respect inzetten in veranderingsprocessen onderlijnt de intergenerationele kracht in teams en persoonlijk landschap. 

  • Voor meer innerlijk leiderschap en de verdere ontwikkeling van relationele vaardigheden, toepasbaar professioneel en privé
  • Voor zelfstandigen en ondernemers die hun creativiteit en visieontwikkeling willen stimuleren
  • Voor leidinggevenden, teamverantwoordelijken, managers en hun medewerkers uit een brede waaier aan sectoren

via een telefonische intake doorlopen wij samen de mogelijkheden van deelname

PROGRAMMA

Module 1  Opening en basis   3 en 4 december 2020 

De fundamenten aanbrengen van leren en ontwikkelen in deze leergang. Focus op ieders individuele ontwikkeling. Het kader van systemisch werk, rituelen en oude wijsheid aanbrengen. De gasttrainers voorstellen en hun inbreng toelichten.

  

Module 2  14 en 15 januari 2021    Biografie vs loopbaanontwikkeling. Werken met opstellingsvormen in teams en persoonlijke groei. Wandelen tussen het persoonlijke veld, intergenerationele en de collectieve krachten.

Module 3 11 en 12 februari 2021  Teams and organisaties als labo voor groei en ontwikkeling.

Leiderschap vanuit systemisch persectief en vanuit verschillende culturen.

Module 4    11 en 12 maart 2021    Ons lichaam is de beste leiddraad naar het diepere zelf. Groei dient zich in eerste instantie lichamelijk te verankeren. De wijsheid van ons lichaam gaat voorbij ons mentale vermogen en begrip.

Module 5      22 en 23 april 2021    De beweging van geven en ontvangen. Gekoppeld aan de sterke economische bewegingen: wat kunnen wij leren over onze krachten en zwakheden in deze beweging ?

Het leven ontvangen in al zijn aspecten vanuit een ritueel standpunt: verantwoordelijkheid hierin ontwikkelen

Module 6   20 en 21 mei 2021   Veerkracht op elke plek in de groep: als leider – als deelnemer. De link met de Zulucultuur in het systemisch werk en in dit thema. Waarin breng jij betekenis aan in jouw leven en werk ?

Module 7    17 en 18 juni 2021   Oogsten en terugblikken: wat doe ik nu anders dan voorheen ? Waarin wil ik nog verder groeien ? Wat is mijn eigen magische recept in mijn werkstijl ? Celebration 

Trainer:    Ria Verlinden (B) – www.the7thC.be 

Ria is al meer dan 30 jaar trainer,  supervisor en psychotherapeute. Zij is opgeleid in systemisch werk, systemische rittuelen en traditionele wijsheid. Zij geeft hoofdzakelijk workshops en opleiding in opstellingen in relatie tot familie, werk en de bredere verbindingen in maatschappelijke thema’s. Ria begeleidt leidinggevenden in leiderschapsontwikkeling  en diversiteit.

Praktische info

Locatie: LivingLei.org

 3 en 4 december 2020
14 & 15 jan 2021
11 & 12 feb 2021
11 & 12 maart 2021
22 & 23 april 2021
20 & 21 mei 2021
17 & 18 juni 2021

 

Werktijden: donderdag :14 .00 tot 21.00 & vrijdag :9.30 tot 17.30

Prijs: € 2.995,00 ex btw indien voor eigen rekening
€ 3.795,00 ex btw indien voor rekening van werkgever

Deze prijzen zijn niet-residentieel

Aanmelding: Ria Verlinden: info@the7thC.be    Whatsapp: +32 475 31 72 80